Anmälda till SM: 2

 Resultat

  Gamla Mästare
  RM resultat
  SM 1997
  SM 1998
  SM 1999
  SM 2000
  SM 2001
  SM 2002
  SM 2003
  SM 2004
  SM 2005
  SM 2006
  SM 2007
  SM 2008
  SM 2009
  SM 2010
  SM 2011
  SM 2012
  SM 2013
  SM 2014
  SM 2015
  SM 2016
  SM 2017
  SM 2018
  SM 2019
  SM 2020
  SM 2021
  SM 2022
  SM 2023
  SM 2024
  Mästarnas Mästare
  

Resultat Trissjolle SM och Juniorklassmästerskap Bohus-Malmön, 2019 

Resultat Juniorklassmästerskap i Trissjolle år 2019 på Bohus-Malmön


Stort grattis till medaljörerna och bra seglat av alla besättningar som bara bestod av ungdomar! 

 

SM-guldmedaljören Marius Rydells egna berättelse från hans och Christoffer Hallins framgångar under Trissjollefesten på Trissjolle SM och Trissjolle Sprint

Den 26:e juli i år seglade jag och min kompis Christoffer Hallin vår Trissjolle 3327 från Käringön till Bohus-Malmön. Det tog oss ca 3 timmar med lite bogsering på slutet innan vi kom fram till Bohus-Malmön.

När vi var framme hoppade vi rakt in i träningen som var igång utanför BMBK. Jag och Christoffer hade bara tränat tillsammans i trissjollen en gång tidigare på Käringön med David Keiller som coachade oss, så det var bra med en halv dags träning för oss innan vi seglade Sprinten på fredagen den 27:e juli.

Sprinttävlingarna gick väldigt bra och vi kände att vi fick upp självförtroendet inför finalen då samarbetet i båten började stämma. Det var otroligt roligt för oss att vinna Sprinten och vi var grymt peppade för SM seglingarna den 28:e och 29:e juli. Det var lite nervöst inför första fleet racet, men efter att vi hade lyckats vinna det första racet så kände vi att vi hade bra fart i båten och vi lyckades segla oss genom regattan med totalt 6 poäng netto. Vi var otroligt nöjda med Triss SM och det var en av sommarens roligaste helger. BMBK hade verkligen gjort ett fantastiskt jobb med arrangemanget och det var superfina priser vilket var extra kul.

Jag, Marius, är 14 år gammal och seglar optimistjolle, som jag började med när jag var 8 år gammal. Jag slutade 9:a på svenska rankingen i år och fick representera Sverige på EM i optimist i Crozon-Morgat på franska atlantkusten i början av sommaren. Jag slutade på 26:e plats av 176 seglare från över 50 nationer. I början av augusti seglade jag JSM i Optimist och blev 5:a. Jag blev riktigt taggad av att segla Trissjollen med spinnaker så jag funderar nu på att börja segla 420 efter optimisten. Anledningen till att jag började segla Trissjolle är att jag bor på Käringön på sommaren. Det är Trissjolle seglingar varje tisdag och lördag på sommaren på Käringön. Jag har seglat ett Triss-SM tidigare som rorsman när jag var 11 år. Då vann vi sprinten och kom 8: a på SM.  Då blåste så mycket att vi inte kunde segla en av seglingarna det året.

Christoffer Hallin är 16 år och seglar Laser 4.7. Han kom 3:a på Nordiska Mästerskapen i Norge somras. Christoffer seglade tidigare optimist och har bland annat vunnit Nordiska Mästerskapen i optimist. Han slutade med optimisten förra året.

Vi tyckte båda att det var väldigt kul att segla Triss SM, så vi skall se om vi kan få ihop det så vi kan vara med på Triss SM i Linköping nästa år. Vårt nästa mål inom seglingen är att vi skall segla Mästarnas Mästare den 13-14:e oktober i Marstrand. Det skall bli superkul. Jag och Christoffer så kommer vi även ha med våra kompisar Lukas Lindström, Hampus Ljungberg och Calle Lindbom i besättningen på Mästarnas Mästare.

Vi vill passa på att tacka alla från BMBK som arrangerade SM och även David Keiller och våra föräldrar.

Marius Rydell, rorsman på 3327


Christoffer Hallin, 16 år, till vänster och Marius Rydell, 14 år, till höger när de intervjuas av speaker David Keiller.     Foto Hans Haak

Lyssna på intervjuerna från Trissjollefesten med SM-guldmedaljörerna Marius Rydell och Christoffer Hallin som finns på Youtube. Klicka på länkarna. 

https://www.youtube.com/watch…

https://www.youtube.com/watch…

https://www.youtube.com/watch…

 

Trissjolle SM och Juniorklassmästerskap 2019 på Bohus-Malmön


Alla 36 besättningar som deltog på årets SM och Juniorklassmästerskap i Trissjolle år 2019! Foto Hans Haak 

Under 2019 år kombinerade SM- och Juniorklassmästerskap på Bohus-Malmön var det fantastiskt många Trissjollar på startlinjen - hela 36 besättningar var med och tävlade! Det näst högsta antalet sedan år 2011 när det var SM senast på Bohus-Malmön med 43 startande besättningar. Det gör Trissjolleklassen till Sveriges största 2-mansjolle på SM! 

Fantastiskt bra seglat av alla 36 deltagande besättningarna, för det var hårda och byiga vindar med mycket vindskift under söndagens seglingar.

 

Bilder och filmer från årets Trissjollefest på Bohus-Malmön med bla Trissjolle SM

Trissjolleförbundets Hovfotograf Hans Haak har från de över 4000 foton som han tagit selekterat ut de ca 1000 bästa fotografierna som han bildbehandlat för att få fram de bästa bilderna. Han har jobbat i 8-10 dagar med att ta fram denna fotoutställning exklusivt för oss Trissjolleseglare. 

Klicka på länken och njut av årets bilder! BILDER FRÅN TRISSJOLLEFESTEN ÅR 2019

Stort tack Hans för allt arbete du lägger ner för att först fota under fyra dagar på Trissjollefesten på Bohus Malmön och för alla timmar du lägger ner efteråt för att optimera bilderna! 


Bilden visar fotograf Hans Haak med kameran i högsta hugg! 
 

Filmer från årets Trissjolle SM och Juniorklassmästerskap, samt Sprintseglingarna, finns samlade i en mapp på Trissjolleförbundets Youtube-kanal. Klicka på länken för att komma till alla inspelningarna med bla Sprintfinalen kommenterad live, Intervjuer med medaljörerna, glada seglare och funktionärer från Trissjollefesten på Bohus-Malmön. FILMER TRISSJOLLE SM 2019

 

Resultat för 2019 års Trissjolle SM och Junior Klassmästerskap på Bohus Malmön

Stort grattis till medaljörerna! 

1:a - Guldmedaljörer 3327, ungdomsteamet Marius Rydell och Christoffer, Käringöns Segelklubb
I mikrofonen håller Dan Björkman och till höger om honom är Christoffer Hallin och Marius Rydell. Foto Hans Haak


 Christoffer Hallin och Marius Rydell. Foto Hans Haak


Marius Rydell och Christoffer Hallin under prisutdelningen när de får Trissjolleförbundets vandringspris. Foto Hans Haak 

2:a - Silvermedaljörer 5380, far och dotter Stadig, Joachim och Johanna Stadig, Borås Segelsällskap
Foto Hans Haak

3:a - Bronsmedaljörer 3436, Henrik Abrahamsson och Sebastian Knaack, Linköpings Jolleseglarklubb
Foto Hans Haak


4:a Trissjolle 1014, Bosse Rogalin och Therese Ros, Linköpings Jolleseglarklubb
Foto Hans Haak

5:a Trissjolle 5600, Kalle Nilsson och Annie Watt, Tjuvkils Kappseglingsklubb


Foto Hans Haak

6:a Trissjolle 3045, Matts Agelii och Ulrik Svensson, Käringöns Segelklubb
Foto Hans HaakGuldmedaljörerna Marius Rydell och Christoffer Hallin vann även tävlingen Trissjolle Sprint innan SM och Juniorklassmästerskapet. 

Christoffer Hallin, 16 år, till vänster och Marius Rydell, 14 år, till höger när de intervjuas av speaker David Keiller. Lyssna på hela intervjun efter det att de först vunnit Trissjolle Sprint genom att klicka på bilden ovan. Filmen har gjorts av Emma Nielsen.      Foto Hans Haak

Kolla på alla intervjuerna med segrarna i både Sprintmästerskapen, Trissjolle SM och Juniorklassmästerskapen i Trissjolle år 2019 via denna länk FILM TRISSJOLLE SM 2019
Trissjolle 3327 med besättning fullt fokuserade på kryssen. Gastar gör Christoffer Hallin, 16 år, och rorsman är Marius Rydell, 14 år.    Foto Hans Haak

Marius seglar till vardags Optimistjolle och är nu inne på sin sista säsong i båten. Han är rankad 9:a i Sverige av totalt 129 Optimistjolleseglare. Han har tidigare denna säsong seglat EM i Optimistjolle och kom där på en fantastisk 26:e plats. 

Christoffer Hallin är 16 år och tog en Silvermedalj på JSM i Optimistjolle när JSM arrangerades av KSSS, Stockholm, år 2018. Han seglar nu Laser 4.7 och tillhör där topp-5 i Sverige redan under sin första säsong i klassen.

Som ni förstår är det väldig meriterade ungdomsseglare som seglar Triss 3327 tillsammans, så det är inte någon tillfällighet att de seglar bra, men inte desto mindre imponerande att vara så konsekventa i toppen med bara första och andraplatser under alla sex seglingarna i besättningens första SM tillsammans! För Trissjollen 3327 är det tredje SM guldet för båten, efter att ha tidigare vunnit SM år 2008-2009.

 

Resultatlista för alla besättningar under Trissjolle SM och Juniorklassmästerskap  

Resultat Juniorklassmästerskap i Trissjolle år 2019 på Bohus-Malmön


Stort grattis till medaljörerna och bra seglat av alla besättningar som bara bestod av ungdomar! 

 

Sprintmästarna i Trissjolle - Marius Rydell och Christoffer Hallin 

Under fredagens Trissjolle Sprintmästerskap deltog hela 22 besättningar i grundomgången. Alla fick segla fyra race vardera i grundomgången. Utifrån resultatet i grundomgången gick de sex främsta besättningarna vidare till en helt avgörande Sprintfinal. Hela sprinttävlingen kommenterades av David Keiller.

Sprint innebär korta race på 10-15 min och där alla besättningar delas in i heat med 6 båtar i varje. 

Du kan se den spännande finalen via denna länk till Trissjolleförbundets YouTube-kanal.  TRISSJOLLE SPRINTMÄSTERSKAP FINALEN


Medaljörerna från Trissjolle Sprintmästerskapet. Foto Hans Haak 

Resultat från den direkt avgörande finalen i Trissjolle Sprint år 2019:

Mitten
Guld - 3327 Marius Rydell och Christoffer Hallin, Käringön Segel Klubb
Vänster
Silver - 3436 Henrik Abrahamsson och Sebastian Knaack, Linköping Jolleseglarklubb
Höger 
Brons - 4781 Per Lönnfält och Albin Lönnfält, Ulricehamns Kappseglingssällskap
4:a 1014 Bo Rogalin och Therese Ros, Linköpings Jolleseglarklubb resp Oaxen Båtklubb
5:a 5600 Kalle Nilsson och Annie Watt, Tjuvkils Kappseglingsklubb
6:a 5627 Anders Olofsson och Patrik Ekberg, Mark Kajak- och Segelklubb

 

Spännande program för Trissjolle SM 2019

Program:
Torsdag 25 juli - Träningsdag, nya som erfarna Trissjolleseglare är varmt välkomna! 
Fredag 26 juli - Sprinttävling - uppvärmningstävling inför SM! Snabba och tighta race på ca 15 min/st. 
Lördag 27 juli - Dag 1, Trissjolle SM och Junior Klassmästerskap, Årsmöte och Regattamiddag.
Söndag 28 juli - Dag 2, Trissjolle SM och Junior Klassmästerskap och Prisutdelning.

Kallelse till Trissjolleförbundets årsmöte lördag 27 juli i samband med Trissjollefesten och SM på Bohus-Malmön. Läs mer i nyhetsbrevet nedan! 

Läs mer om respektive dags aktiviteter och tider genom att klicka på respektive dag till vänster på hemsidan.

Välkommen till trevliga seglingsdagar på Bohus-Malmön!


Härlig bild på en sandstrand från Bohus-Malmön. 

 

Inbjudan till SM i Trissjolle och Junior Klassmästerskap för Trissjolle 2019 


SM och Junior Klassmästerskap i Trissjolle är öppet för alla som har en Trissjolle och är en seglarfest - oavsett om du är nybörjare eller erfaren seglare. Fältet består av allt från VM-seglare till dem som precis köpt sin första Trissjolle, så oavsett din erfarenhet kommer du hitta motståndare på din nivå.

Vi förväntar oss mellan 25-35 båtar på årets SM, vilket gör oss till en av Sveriges största jolleklasser för 2-mans båtar på ett SM. Du kommer att få en fantastisk upplevelse på SM och något att skryta med till vänner och bekanta!

 

Inbjudan Trissjolle Sprinttävling

Välkommen att vara med på Trissjolle Sprint!

Sprint innebär korta race på 10-15 minuter där 6-8 båtar startar i olika heat. Det är normalt en grundomgång med flera delseglingar och sedan fortsätter tävlingen med semifinal och final. Det är en perfekt uppvärmning inför SM för att träna starter och manövrar!

Tävlingen seglas så nära land som möjligt på korta banor, så det är en perfekt tävling för publiken att följa från land. De snabba och täta racen ger en spännande tävling för både publik och seglare!

OBS! Antalet deltagande besättningar är maximerat till 24 st. "Först till kvarn" där anmälningsdatum gäller, så anmäl dig redan idag för att få en plats i tävlingen!

 

Junior Klassmästerskap i Trissjolle - för dig som är 20 år eller yngre!

Ta chansen att vinna Junior Klassmästerskapet i Trissjolle och bli Sveriges bästa juniorbesättning!

Junior Klassmästerskapet seglas samtidigt som SM i Trissjolle 27-28 juli. Detta innebär att du seglar både Trissjolle SM och Junior Klassmästerskapet samtidigt. Detta eftersom alla som seglar SM och Juniorklassmästerskapet startar samtidigt. Utifrån placeringen i den totala resultatlistan tas resultatlistan för Junior Klassmästerskapet fram.

Tävlingen är öppen för alla besättningar som består av två ungdomar. För att klassas som ungdom skall ingen i besättningen vara äldre än 20 år, dvs inte vara född före 1 januari 1998. 


Alla rena ungdomsbesättningar som seglade Juniorklassmästerskapet på Bohus Malmön år 2014. Utöver dessa var det många flera ungdomar som seglade med vuxna också.  Foto Hans Haak

 

Torsdag 25 juli - Träningsläger

Alla Trissjolleseglare, oerfarna och rutinerade, är välkomna till torsdagens träningsläger inför Trissjolle SM!

NYHET 1 - Träningsläger
Pga stort intresse att vara med på Träningsdagen så förstärker vi tränarstaben med en av Sveriges bästa Trissjolleseglare och SM vinnare år 2012 - David Keiller! 

Många av er känner väl till hur duktig David och hans rorsman Claes  Gilborne är i Trissjolleklassen i Triss 2130! De har testat och provat det mesta vad gäller mastkurvor och segel mm för att lära sig vad som funkar bäst.

Ta tillfället i akt och lyssna på alla tips som David med sin erfarenhet i klassen har att ge dig!

NYHET 2 - Träningsläger 
Det kommer vara en regel- och taktikkväll i klubbhuset på Bohus-Malmön kl 18-20 på torsdagskvällen efter träningslägret. Det blir diskussioner kring allt som har med Trissjolle, regler och taktik att göra! Alla är varmt välkomna - utan föranmälning och utan kostnad!

Ingen föranmälan krävs, utan det är bara att komma och vara med! Kan du inte komma redan kl 10, så är du välkommen att hänga på när det passar dig under dagen! 

Träningsläger torsdag 25 juli

Träningslägret är avgiftsfritt för medlemmar i Trissjolleförbundet! Om du inte är medlem ännu så anmäler du dig enkelt och snabbt via denna länk BLI MEDLEM, medlemsavgiften är bra 150 kr. Via ditt medlemsskap stödjer du Sveriges Trissjollesegling! Övriga betalar 100 kr som är en självkostnadsavgift för att täcka kostnader för motorbåt, bensin mm. Träningsavgiften betalas kontant på plats, eller via Swish.

Vi kommer ha lunchpaus i land, så ta med egen lunch eller gå på någon av Bohus-Malmöns alla restauranger.
 

Tanken med träningsdagen är att:

- kolla på båtarna på land för att lära av varandras lösningar 

- träna på manövrar på sjön och gå igenom tips och trix

- kolla trim av segel både på land och på vattnet

- köra övningsrace
 

Välkomna!

Seglingshälsningar 

Björn Sandberg Bild från delar av Bohus-Malmöns mäktiga stenbrott. 

 

Fredag 26 juli - Trissjolle Sprint

Välkommen att vara med på Trissjolle Sprint, en fantastiskt kul tävlingsform!

Anmälan via denna länk ANMÄLAN SPRINTTÄVLING 

Sprint innebär korta race på 10-15 minuter där 6-8 båtar startar i olika heat. Det är normalt en grundomgång med flera delseglingar och sedan fortsätter tävlingen med semifinal och final. Det är en perfekt uppvärmning inför SM för att träna starter och manövrar!

Tävlingen seglas så nära land som möjligt på korta banor, så det är en perfekt tävling för publiken att följa från land. De snabba och täta racen ger en spännande tävling för både publik och seglare!

OBS! Antalet deltagande besättningar är maximerat till 24 st. "Först till kvarn" där anmälningsdatum gäller, så anmäl dig redan idag för att få en plats i tävlingen!
 

Program för fredagens Sprinttävling 26 juli

9-10:00 Registrering, besiktning och säkerhetskontroll

10:30    Skepparmöte 

11:00    Tid för första varningssignal
 


En fantastisk strand på Bohus-Malmön. Ta lite extra semester och upplev hela ön!

 

Trissjollefesten på Bohus-Malmön med Trissjolle SM och Juniorklassmästerskap är i gång! Håller på till söndag 28 juli - följ tävlingarna här! 

Nu är Trissjollefesten i fyra dagar i gång på Bohus-Malmön med Sprinttävling och Trissjolle SM och Junior Klassmästerskap! 

Hela 37 besättningar är anmälda till årets SM och Junior Klassmästerskap, så det kommer bli fantastiska tävlingar! 

Läs mer om tävlingarna genom att klicka på fliken SM 2019, ovan. Du följer lättast resultat och information löpande från tävlingarna via Facegruppen "Trissjollen via denna länk https://www.facebook.com/groups/334392718409/

I menyn på vänster sida hittar du mer information om tävlingarna! 


Håkan Ros med dotter Sofie Ros njuter av att segla Trissjolle SM år 2018, Oaxens Båtklubb. 
Häng med du också och segla ett härligt Trissjolle SM på Bohus-Malmön nästa år 2019!      Foto Hans Haak

Varmt välkommen till SM och Junior Klassmästerskap i Trissjolle som kommer seglas helgen 27-28 juli, vecka 30, på Bohus-Malmöns Båtklubb, Bohuslän.

Program:
Torsdag 25 juli - Träningsdag, nya som erfarna Trissjolleseglare är varmt välkomna! 
Fredag 26 juli - Sprinttävling - uppvärmningstävling inför SM! Snabba och tighta race på ca 15 min/st. 
Lördag 27 juli - Dag 1, Trissjolle SM och Junior Klassmästerskap, Årsmöte och Regattamiddag.
Söndag 28 juli - Dag 2, Trissjolle SM och Junior Klassmästerskap och Prisutdelning.

Bohus-Malmön har arrangerat många SM och Juniorklassmästerskap i Trissjolle genom åren. Det är en klubb och semesterparadis som många Trissjolleseglare har som en återkommande favorit att segla på, eftersom det är så vackert på Bohus-Malmön!

Alla vi som varit på Bohus-Malmön under tidigare års tävlingar kan verkligen intyga att det alltid är riktigt trevligt och välkomnande att segla på klubben. De har en bra seglingsfjärd precis utanför hamnen, så är vindriktningen rätt så blir det väldigt publikvänlig segling!

Läs mer om tävlingarna genom att läsa här eller följ tävlingarna löpande via Facegruppen "Trissjollen via denna länk https://www.facebook.com/groups/334392718409/

 

Nytt anmälningsrekord med hela 37 besättningar på SM

För årets SM på Bohus-Malmön är det nytt anmälningsrekord med hela 37 besättningar sedan SM seglade år 2011, då också på Bohus-Malmön. Den gången var det 43 båtar anmälda till start, men det känns fantastiskt kul att i år ha så många som 37 anmälda till SM.

Det kommer bli ett väldigt spännande SM i år och tightare än någonsin i toppen. Det är flera Trissjollerävar som återvänt till klassen i år, samtidigt som det kommer flera nya besättningar som tros bli väldigt konkurrenskraftiga i toppen. Runt 10 båtar ser på förhand ut att vara de främsta kandidaterna till att vinna SM-guldet i år, så det kommer bli väldigt spännande seglingar. 

 

Bohus Malmön -  ett semesterparadis utmed Smögenkusten, Bohuslän

Trissjolleförbundet och Trissjolleseglarna har denna vackra ö i Bohuslän som en av sina absoluta favoritplatser att segla Trissjolle SM på. Många seglare passar på att ta en hel semestervecka på den vackra ön utmed Smögenkusten.

I närheten av Bohus-Malmön ligger många turistmål som Smögen, Lysekil, Hunnebostrand mm. Det finns mycket att uppleva och se i närhet till Bohus-Malmön, så passa på att ta en vecka semester när du ändå åker dit!

Se denna härliga film från ön, så förstår ni varför det är mångas favoritö! Klicka på bilden nedan för att starta filmen och lära er mer om vackara Bohus-Malmön och dess historia.

 

Turist på Bohus-Malmön och Bohuslän

Mer information om Bohus-Malmön och turistmål i närheten hittar du här https://www.vastsverige.com/sotenas/ och här http://www.bohus-malmon.org eller klicka på bilden nedan.

 

Alla från senaste SM på Bohus-Malmön år 2014 hälsar dig välkommen!


​Alla deltagare samlade när Trissjolle SM seglades senast på Bohus Malmön år 2014. Foto Hans Haak
Det var hela 35 besättningar med på SM år 2014 på Bohus-Malmön! 

 

Regerande SM-mästarna från år 2014 när SM seglade på Bohus-Malmön senast, Bo Rogalin och Therese Ros


SM-mästare år 2014 på Bohus-Malmön, Bo Rogalin och Therese Ros. De vann även SM-guld år 2011 när SM arrangerades på Bohus-Malmön gången innan. De har alltså vunnit två gånger i rad när SM har arrangerats på Bohus-Malmön, vinner de en tredje gång i rad 2019?    Foto Hans Haak
 


Bo Rogalin och Therese Ros i en fartfylld bild från Trissjolle SM år 2018, Oaxens Båtklubb. Foto Hans Haak. 

 

Turist på Bohus-Malmön och Bohuslän

Mer information om Bohus-Malmön och turistmål i närheten hittar du här https://www.vastsverige.com/sotenas/ eller här http://www.bohus-malmon.org eller klicka på bilden nedan.

 

Ta dig tid och gör en fantastisk vandring runt hela Bohus-Malmön


Kolla på denna härliga film från Kuststigen som går runt Bohus-Malmön!

 

Filmer som visar hur vackert Bohus-Malmön är

 

Karta till Bohus Malmön 

Klicka på kartan nedan för att få en interaktiv karta via Google Maps.

 


Härlig vy över hamnen och fjärden som SM och Sprinten kommer seglas på. 

 

BOKA BOENDE NU!
Det är ont om boende på Bohus-Malmön, så boka redan nu!

Boka boende på Bohus-Malmön snarast, för det finns inte så mycket boende på Bohus-Malmön. Det går alltid att boka av ett boende, så boka redan nu så att du får ett bra boende till sommaren.

Under den aktuella tiden för Trissjolle SM är det högsäsong för turistnäringen på Bohus-Malmön. En god framförhållning för bokning av boende är därför nödvändigt. 
 

Bo på Bohus-Malmöns Pensionat - där bor alla andra!

De allra flesta seglarna brukar bo på Bohus-Malmöns Pensionat under seglingarna på Bohus-Malmön. Det är en fördel att alla samlas och bor på en plats, för då blir det blir kul och enkelt att umgås under SM-dagarna.

Bohus-Malmöns Pensionat erbjuder både enklare rum och fina stugor, så du väljer hur och var du vill bo!

Boka snarast på http://bohus-malmon.se/, så att du vet att du har bra boende redan nu till 2019 års tävlingar. Det går alltid att boka av, om du skulle få förhinder senare.

Air-BnB

Air BnB 

BOKA BÅTPLATS FÖR ATT ÖVERNATTA I GÄSTHAMNEN

Boka gästplats i Bohus-Malmöns hamn, Dockspot Bohus-Malmön Hamn eller direkt hos Malmöns Marina

HUSVAGN ELLER HUSBIL

Om du vill komma med husvagn eller husbil, kontakta oss på info@trissjolle.se, så får vi se om det går att ordna plats på tävlingsområdet.

STUGOR OCH RUM

Vi flyller på här när vi får tips på bra boende.


  Senaste till salu:
  06 Sep Trissjolle typ 4…

  Senaste köpes:
  11 Nov sejlklar Trissjolle …

  Senaste inlägg:
  21 Apr Hej! Saknar hela…

 

   
Svenska Trissjolleförbundet
Ordförande: Joachim Stadig • 0705-406930 •  Skicka e-post