SM 2023

  Turist i Gottskär
  SM program
  Juniorklassmästerskap
  Anmälan
  Anmälda
  Inbjudan SM+JKLM
  Inbjudan Sprint
  Resultat
  Karta
  Boka boende
  Träningsläger 10 aug
  Trissjolle Sprint
  Säkerhetskontroll
  Mätbrev
  Årsmöte
  Licens för att segla SM
  Kontakt
  

Torsdag 10 augusti - Träningsläger


Följande information är vad som gällde för Trissjollefesten 2021, så denna kommer uppdateras med information om vad som gäller för 2023. Du kan dock läsa här vad vi har erbjudit tidigare.
 

Trissjollefesten börjar på torsdag 10 augusti med träningsdag på SS Kaparen, Gottskär!

Samlig kl 10 riggade och ombytta på land för en genomgång.

Seglingspass 1, start kl 11 och vi tränar på sjön ca 2 timmar.

Lunchpaus på land ca 1,5 timmar.

Seglingspass 2, träning på sjön i ca 2 timmar.

Runt 17-18 kan det bli så att SS Kaparen arrangerar deras Torsdagssegling. Det är en kappsegling med fasta bojar som de arrangerar varje vecka för klubbens seglare.

Tränare blir SS Kaparens

För mer information om träningsdagen kontakta Joachim Stadig på telefon/SMS 0730-662274.

.

Det är ingen obligatorisk anmälan till träningsdagen, men vi är tacksamma om ni meddelar att ni hoppas komma via kommentar här i detta inlägg, eller via SMS till Joachim Stadig på telefon/SMS 0730-662274. Bara så att vi vet hur många vi skall planera för.

Träningsdagen är kostnadsfri för medlemmar i Trissjolleförbundet, för övriga 200 kr, men om du är ny Trissjolleseglare är det kostnadsfritt, se nedan!

.

OBS! Nyhet!

Trissjolleförbundet bjuder på startavgift för Träningsläger och Sprint för NYA besättningar på SM samt Juniorbesättningar!

Trissjolleförbundet vill stötta nya besättningar och ungdomsbesättningar på årets Trissjollefest i Gottskär och bjuder på avgiften för Träningsdagen torsdag 12/8 (värde 200 kr) samt Sprinttävlingen fredag 13/8 (värde 150 kr).

NYA besättningar är besättningar där ingen i besättningen varit med på Trissjolle SM tidigare, eller när det var minst 5 år sedan båda i besättningen var med senast på SM.

Ungdomsbesättning är en besättning där alla i besättningen max fyller 20 år under år 2021.

Du anmäler sig som vanligt till Sprinttävlingen, men skickar ett e-mail till info@trissjolle.se där du anger att du vill få anmälningsavgiften återbetald. Ange mobilnummer för att Trissjolleförbundet skall kunna återbetala anmälningsavgiften till dig.

Trissjolleförbundet gör denna satsning för att öka antalet nya besättningar på Trissjollefesten och Trissjolle SM

 

Alla Trissjolleseglare, oerfarna likväl som rutinerade, är välkomna till torsdagens träningsläger inför Trissjolle SM! Det är en perfekt uppladdning inför kommande Sprinttävling och SM och Junior Klassmästerskap i Trissjolle. 

Ingen föranmälan krävs, utan det är bara att komma och vara med! Kan du inte komma när aktiviteterna startar, så är du välkommen att hänga på när det passar dig under dagen!
 

Träningsläger torsdag

Tid för träningsläger kommer senare.       .    

Preliminär tid är kl 10 för starta av lägret på land. Båtarna skall vara redo att sjösättas för att starta träningen på sjön. 

Det kommer vara uppehåll för lunch i land, så ordna med egen matsäck/restaurangbesök. 

På eftermiddagen kommer SS Kaparens Torsdagssegling att ingå i träningslägret. Trissjolleförbundet kommer stå för ev. startavgift för deltagarna på lägret.                             

Träningsdagen är kostnadsfri för medlemmar i Trissjolleförbundet! (Räcker att en i besättningen är medlem). 

Kostnadsfritt för Ungdomsbesättningar och besättningar som seglar sitt första SM och/eller är med på sin första Trissjollefest. (Ingen i besättningen skall ha seglat SM senaste fem åren). Se mer nedan! 

För icke medlemmar kostar träningsdagen 200 kr, vilket även inkl medlemsavgift som medlem i Svenska Trissjolleförbindet. Träningsavgiften betalas via Swish.

Tanken med träningsdagen är att:

- kolla på båtarna på land för att lära av varandras lösningar 

- träna på manövrar på sjön och gå igenom tips och trix

- kolla trim av segel både på land och på vattnet

- köra övningsrace

Välkomna att vara med! 

 

OBS! Nyhet! 

Trissjolleförbundet bjuder på startavgift för Träningsläger och Sprint för NYA besättningar på SM samt Juniorbesättningar!

Trissjolleförbundet vill stötta nya besättningar och ungdomsbesättningar på årets Trissjollefest i Gottskär och bjuder på avgiften för Träningsdagen torsdag 12/8 (värde 200 kr) samt Sprinttävlingen fredag 13/8 (värde 150 kr). 

NYA besättningar är besättningar där ingen i besättningen varit med på Trissjolle SM tidigare, eller när det var minst 5 år sedan båda i besättningen var med senast på SM. 

Ungdomsbesättning är en besättning där alla i besättningen max fyller 20 år under år 2021. 

Du anmäler sig som vanligt till Sprinttävlingen, men skickar ett e-mail till info@trissjolle.se där du anger att du vill få anmälningsavgiften återbetald. Ange mobilnummer för att Trissjolleförbundet skall kunna återbetala anmälningsavgiften till dig. 

Trissjolleförbundet gör denna satsning för att öka antalet nya besättningar på Trissjollefesten och Trissjolle SM. 


  Senaste till salu:
  18 Mar Typ 4 södra Göteborg…

  Senaste köpes:
  23 May Spinnaker köpes…

  Senaste inlägg:
  21 Apr Hej! Saknar hela…

 

   
Svenska Trissjolleförbundet
Ordförande: Joachim Stadig • 0705-406930 •  Skicka e-post